Комбікорми АГРОКОРМ™

 ТзОВ «Агротехніка» виготовляє повнораціонні корми без вмісту продуктів ГМО!

ТзОВ «Агротехніка» виготовляє повнораціонні корми без вмісту продуктів ГМО!

Купуючи нашу продукцію, Ви можете бути впевнені, що ми використовуємо лише якісну сировину для виробництва. Оскільки, підприємства агропромгрупи «ПАН КУРЧАК» до складу якої входить ТзОВ «Агротехніка» на власних полях вирощують такі зернові та олійні  культури, як кукурудза, пшениця, соняшник, соя. Продукти вирощування є натуральними, екологічно чистими та безпечними. Для їх зберігання на базі нашого підприємства функціонують 3 елеватори, оснащені сучасними зерносушильними комплексами. Також підприємство має 2 комбікормові заводи, що є виробниками понад 30 видів повнораціонних комбікормів та концентратів.

До складу комбікормів входить зернова та білкова групи, вітаміни, амінокислоти, макро- та мікроелементи. ТзОВ «Агротехніка» у виробництві не використовує антибіотиків, стимуляторів росту та продуктів ГМО. Премікси, амінокислоти та ферменти закуповуються у провідних європейських виробників.

Щодо якості сировини та готової продукції – контроль проводиться  на всіх етапах виробництва власною акредитованою лабораторією, обладнаною сучасними вимірювальними приладами.

Також варто зазначити, що лінії виробництва на комбікормових заводах підприємства повністю автоматизовані, що дає змогу звести до мінімуму втручання людини у процес виготовлення і тим самим забезпечити безпеку та якість продукту.

Працюємо для Вас!

Команда ТзОВ “Агротехніка”