Комбікорми АГРОКОРМ™

 На Волині збудують новий комбікормовий завод

На Волині збудують новий комбікормовий завод

У районному центрі Локачі, що у Волинській області, з‘явиться новий комбікормовий завод. Його планують побудувати на місці нині діючого в Локачах. Таким чином, будівництво підприємства дасть змогу створити додаткові робочі місця на Волині. Про це розповів заступник директора з виробництва ТзОВ «Агротехніка» Степан Штуль.

«Зараз працюємо над пропозиціями іноземних фірм, які виготовляють обладнання для комбікормових заводів. Ми вже мали зустрічі із деякими інженерами-проектантами європейських підприємств. Зокрема, до нас приїздили делегації швейцарської компанії «Bühler», австрійського міжнародного машинобудівного концерну «Andritz AG», голландської промислової компанії «Ottevanger Milling Engineers», німецьких компаній «BDW Feedmill Systems GmbH & Co» і «Amandus Kahl». Свої пропозиції надали і з польської фірми «TESTMER». До слова, обладнання останніх встановлене на Турійському та Локачинському комбікормових заводах», – пояснює Степан Штуль.

Заступник директора з виробництва ТзОВ «Агротехніка» Степан Штуль додає, що саме з представниками «TESTMER» та «Andritz AG» вони мали зустріч безпосередньо на виробництві в Польщі.

Загалом на новому заводі планується потужність виробництва 30 тон/годину, а також 2-змінний режим роботи. На підприємстві будуть виробляти комбікорми з пшениці, кукурудзи, ячменю та сої. Корма призначені для всіх видів  сільськогосподарських тварин та птиці, зокрема, для бройлерів.