Комбікорми АГРОКОРМ™

 ТзОВ “Агротехніка” виготовляє під замовлення корм для ефективної годівлі равликів.

ТзОВ “Агротехніка” виготовляє під замовлення корм для ефективної годівлі равликів.

Розведення равликів та створення таких екзотичних ферм в Україні набуває небаченої популярності. Самі фермери жартують, що це «бізнес лінивих»: почати можна з мінімальними вкладеннями, а отримати прибуток — досить швидко.
Ще з давніх часів равлики були відомі завдяки своїм смаковим властивостям та харчовій цінності. М’ясо равликів дуже корисне: у ньому міститься більше білка, ніж у курячому яйці, але немає холестерину, жирів та інших шкідливих речовин. Крім того, равлики зазвичай не викликають алергічних реакцій, що дає можливість вживати їх у їжу навіть людям, схильним до алергії.
Період відгодівлі равликів триває з квітня по жовтень (або може змінюватися залежно від місцевого клімату). Для годівлі не тільки можна, але і варто застосовувати спеціальний корм!
👉Важливо!
✅Корм у маточниках і вольєрах треба розсипати якомога ширше, аби якнайбільше равликів мали до нього доступ.
✅ Равлики харчуються твердою їжею, розщеплюючи її з радулою (це кутикулярний покрив глоткового виросту або язика).
✅ Активність равликів, включаючи харчування, відбувається переважно в темний період доби. Тому, рекомендується із настанням сутінків здійснити перший полив вольєра, а потім висипати корм.
✅ Протягом доби равлики можуть з’їдати 10-20% кормів від їхньої ж маси тіла. Це варто враховувати при розрахунку раціону.
Зокрема, на підприємстві ТзОВ «Агротехніка» виготовляється під замовлення корм для ефективної годівлі равликів. Переваги корму вже оцінили наші клієнти!