Комбікорми АГРОКОРМ™

 АПГ «Пан Курчак» збільшила обсяги виробництва комбікормів

АПГ «Пан Курчак» збільшила обсяги виробництва комбікормів

За перше півріччя цього року ТзОВ «Агротехніка», яке входить в агропромгрупу «Пан Курчак» і займається виробництвом та реалізацією комбікормів, виробило майже 46 тисяч тонн продукції. А це на понад тисячу тонн більше, ніж за аналогічний період минулого року. Загалом торік на двох комбікормових заводах, які розташовані у Волинській області, вироблено майже 86 тисяч тонн збалансованих кормів (гранули, розсипні, крупка). Цьогорічна перспектива – 100 тисяч тонн. Має підприємство й подальший потенціал для розвитку, адже проектна потужність комбікормових заводів дозволяє продукувати 138 тисяч тонн кормів щорічно.

На сьогодні асортимент ТзОВ «Агротехніка» становить більше 30 видів збалансованих комбікормів європейської якості з української сировини. Продукцію експортують за кордон. А в Україні вона представлена в двадцяти регіонах.

«Ми виробляємо лише високоякісні комбікорми, які відповідають найвищим світовим стандартам, тому можемо використовувати тільки найкращі інгредієнти. А за якість нашої продукції відповідають іноземні технологи, які працюють на підприємстві», – акцентував голова наглядової ради агропромгрупи «Пан Курчак» Сергій Горлач.

Довідково: ТзОВ «Агротехніка»» займається виробництвом і постачанням повнораціонних кормів та концентратів під торговою маркою «Агрокорм» для сільськогосподарських тварин, птахів і риби. Асортимент комбікормів та концентратів ТМ “Агрокорм” на сьогодні представлений двома лініями: “Оптимум” та Універсальні кормові суміші – для невеликих господарств та населення, фасується у паперові та поліпропіленові мішки по 2, 10, 25 та 40 кг. Друга лінія – “Преміум” – для великих тваринницьких господарств та ферм із використанням технології інтенсивної відгодівлі тварин та птиці. Відвантажується насипом або у поліпропіленовій упаковці. Тим часом найбільшим попитом, як і раніше, користується корм для відгодівлі курей бройлерів.