Комбікорми АГРОКОРМ™

 За європейську якість волинських комбікормів відповідають іноземні спеціалісти

За європейську якість волинських комбікормів відповідають іноземні спеціалісти

Головним технологом та одночасно начальником виробництва комбікормів на ТзОВ «Агротехніка», яке входить в Агропромислову групу «Пан Курчак», працює поляк. Він має європейську спеціалізовану освіту та досвід роботи у профільних закордонних підприємствах. Польського фахівця, який знається на європейських стандартах і технологіях, порекомендували закордонні партнери, розповів голова наглядової ради АПГ «Пан Курчак» Сергій Горлач.  За його словами, іноземець уже майже 5 років відповідає за виробництво комбікормів європейської якості, які є конкурентноздатними на закордонних ринках.

Нині ж на підприємство підшуковують нових спеціалістів у профільних європейських ВНЗ. Зокрема, ведуть перемовини з польськими студентами Вармінсько-Мазурського університету (UniwersytetWarmińsko-MazurskiwOlsztynie), Природничого університету (UniwersytetPrzyrodniczyweWrocławiu) та Головної школи сільського господарства (SzkołaGłównaGospodarstwaWiejskiego). Також пропонують працевлаштування українській молоді, яка здобуває вищу освіту за кордоном.

Тим часом перше робоче місце на ТзОВ «Агротехніка» торік одержали 6 молодих спеціалістів. Ще 13 студентів профільних вітчизняних ВНЗ зараховані до кадрового резерву підприємства. Всі вони – потенційні працівники і можуть заповнити вакантні посади. А цьогоріч вже 20 волинян отримали нові посади на ТзОВ «Агротехніка», зазначив Сергій Горлач. Він також додав, що цьому передувало збільшення обсягів виробництва готової продукції та розширення ринків збуту.

Водночас на підприємстві дбають про його подальший розвиток, інвестуючи в кадровий потенціал. Зокрема, цьогоріч утричі збільшили бюджет на професійне навчання спеціалістів. Так, роботодавці профінансують семінари, тренінги, мовні курси, аби їхні фахівці вдосконалювалися та запроваджували європейські практики у виробництві. Адже від того безпосередньо залежить якість і конкурентоспроможність волинської продукції на іноземних ринках.